Minimum 8 pers
Tradisjonell lunsjtallerken:
- Karbonade m.løk
- Roastbiff og potetsalat
- Røket laks og eggerøre
- Varmrøkt pepperlaks rørt i philiadelphiaost
- Reker og majones
- Brie og melon
- Brød og smør
Kr. 180,- pr. pers
Allergener: egg, soya, skalldyr, fisk, sennep, melk og gluten (spør om gluteninnholdet i dagens brød)
Tapastallerken:
- Pestomarinert scampi
- kyllingspyd
- Spicy kjøttboller m. salsa
- Hummus
- Spekeskinke
- Chorizopølse
- Brie og frukt
- Oliven
- Aioli
- Foccacia
Kr. 180,- per pers.
Allergener: skalldyr, gluten (hvete), melk, egg, sennep, sesam, soya, sulfitt, pinjekjerner og peanøtter.
Julelunsjtallerken: (1. - 31. desember)
- Ovnsbakt leverpostei m. bacon
- Juleskinke m. rødkål
- Sylte
- Gravet laks m. honningsennep
- Varmrøkt laks rørt i philiadelphiaost
- Karrisild
- Brie med melon.
- Potetsalat og eggerøre
- Nystekt brød og smør.
kr. 180,- per pers.
Allergener: melk, fisk, sennep, egg og gluten (spør om gluteninnholdet i dagens brød)
Pastasalat m. kylling,rød pesto, paprika, pinjekjerner, rødløk og vårløk.
Foccacia, rømmedressing og smør
kr. 135,- pr. pers-
Allergener: pinjekjerner, soya , melk og gluten (durumhvete og hvete)
Pastasalat m. bacon,grønn pesto, fetaost, soltørket tomat, paprika, rødløk, vårløk og pinjekjerner.
Foccacia, rømmedressing og smør.
kr. 135,- pr. persAllergener: pinjekjerner, soya , melk og gluten (durumhvete og hvete)
Pastasalat m. reker grønn pesto, paprika, vårløk, rødløk og soltørket tomat.
Foccacia, rømmedressing og smør
kr. 145,- pr. persAllergener: pinjekjerner, soya, melk og gluten (durumhvete og hvete) og skalldyr