Snitter
Idébank:
- Reker m. majones - Allergener: gluten (hvete og rug), melk, soya, skalldyr, egg og soya
- Røket laks på eggerøre - Allergener: gluten (hvete og rug), melk, soya, egg og fisk
- Speket skinke på eggerøre - Allergener: gluten (hvete og rug), melk, soya og egg
- Karbonade m. løk - Allergener: gluten (hvete og rug), melk, soya, egg og sennep
- Roastbiff m. remulade - Allergener: gluten (hvete og rug), melk, soya, egg og sennep
- Marinert kyllingfilet m. waldorfsalat - Allergener: gluten (hvete og rug), melk, soya, egg, selleri og sennep
- Brie - Allergener: gluten (hvete), melk og soya
kr. 40,- per stk. Tillegg for glutenfritt brød, kr 2,- pr stk
Om ikke annet er avtalt på forhånd, leveres snittene ublandet på fat.
Smørbrød (store og høye)
Idébank:
- Reker m. majones - Allergener: gluten (hvete og rug), melk, soya, skalldyr, egg og soya
- Røket laks på eggerøre - Allergener: gluten (hvete og rug), melk, soya, egg og fisk
- Speket skinke på eggerøre - Allergener: gluten (hvete og rug), melk, soya og egg
- Roastbiff m. remulade - Allergener: gluten (hvete og rug), melk, soya, egg og sennep
kr. 169,- per stk. Tillegg for glutenfritt brød, kr 10,- pr stk