Alby
© Copyright 2017 Alby Kafé F15 AS Telefon 69 27 15 98 - post@alby.no
Kaffe og Albykringle på bord utenfor Kafe F15 - AlbyKafé F15 eies og drives av Alby Kafé F15 AS v/Toril Hellebergshaugen og Mette Grobstok Andersen. Toril og Mette har snart 60 års fartstid til sammen på huset og kjenner stedet og omgivelsene godt. Kafeen holder til i ”nybygget” på Galleri F15 og har til sammen 300 sitteplasser sommerstid og 150 sitteplasser i vinterhalvåret.

Kafeen er godt besøkt året rundt og mange kombinerer besøket med kunstopplevelser i Galleri F15, spaserturer i parken eller i de flotte naturområdene rundt.  Arbeidsmøter/studier i kafeen er også populært og vi har gratis trådløst nettverk tilgjengelig for alle våre kunder.

Vi har for utleie kurs- og konferanselokaler i et hyggelig møterom på Jeløy naturhus. Her kan vi ta i mot inntil 25 personer og serverer deilig lunsj i kafeen for de som ønsker det. Alby Kafé leverer også catering til små og store selskap i Moss og omegn. Cateringkjøkkenet vårt ligger i "glassblåserbygget" ved parkeringsplassen med Vida Glass som nærmeste nabo.
I forbindelse med cateringkjøkkenet har vi laget en hyggelig liten landhandel som holder åpent hver lørdag og søndag året rundt. Der har vi en hyggelig uteplass hvor man kan nyte en nystekt vaffel, Albykringle og kaffe. 

I landskapsvernområdene rundt Alby gård er det opparbeidet mange stier tilrettelagt for både rullestol og barnevogn. I Jeløy Naturhus på Alby finnes det kart over de forskjellige stiene og ellers gode opplysninger om landskapsvernområdet for øvrig. På sommeren er de mange flotte badestrendene rundt  gården også verdt et besøk. 

Les mer om Alby gård og områdets historie på http://www.punkto.no/