loader

Lunsjtallerkener og salater

Minimum 8 pers

Tradisjonell lunsjtallerken:

  • Karbonade m.løk
  • Roastbiff og potetsalat
  • Røket laks og eggerøre
  • Varmrøkt pepperlaks
  • Reker og majones
  • Brie og melon
  • Brød og smør

Kr. 165,- pr. pers

Allergener: egg, soya, skalldyr, fisk, sennep, melk og gluten (spør om gluteninnholdet i dagens brød)

Tapastallerken:

  • Pestomarinert scampi
  • Urtemarinert laks
  • Pastasalat m. kylling og rød pesto
  • Bbq-marinert kylling
  • Spekeskinke, chorizopølse
  • Brie og melon
  • Oliven og marinert hvitløk
  • Rømmedressing
  • Boboli.

Kr. 165,- per pers.

Allergener: pinjekjerner, soya, skalldyr, fisk, gluten (durumhvete og hvete) og melk


Julelunsjtallerken: (1. - 31. desember)

  • Ovnsbakt leverpostei m. bacon
  • Juleskinke m. rødkål
  • Sylte
  • Gravet laks m. honningsennep
  • Varmrøkt laks rørt i philiadelphiaost
  • Karrisild
  • Brie med melon.
  • Potetsalat og eggerøre
  • Nystekt brød og smør. 

kr. 165,- per pers.

Allergener: melk, fisk, sennep, egg og gluten (spør om gluteninnholdet i dagens brød)


Pastasalat m. kylling,
rød pesto, paprika, pinjekjerner, rødløk og vårløk.
Foccacia, rømmedressing og smør

kr. 125,- pr. pers-

Allergener: pinjekjerner, soya , melk og gluten (durumhvete og hvete)



Pastasalat m. bacon,

grønn pesto, fetaost, soltørket tomat, paprika, rødløk, vårløk og pinjekjerner.
Foccacia, rømmedressing og smør.

kr. 125,- pr. pers

Allergener: pinjekjerner, soya , melk og gluten (durumhvete og hvete)


Pastasalat m. reker

grønn pesto, paprika, vårløk, rødløk og soltørket tomat.
Foccacia, rømmedressing og smør

kr. 135,- pr. pers

Allergener: pinjekjerner, soya, melk og gluten (durumhvete og hvete) og skalldyr




loader