loader

Fyll ut skjema og vi tar kontakt med deg så fort som mulig

Catering julemeny 2017


Julekoldtbord - Minimum 10 pers.

• 2 sorter sild
• røket laks
• gravet laks
• Varmrøkt pepperlaks
• Røkt juleskinke
• Sylte
• leverpostei med sopp og bacon.
• Pai m. spinat
Potetsalat, rødbetesalat, grønn salat, eggerøre, sennepssaus, lefse og brød.
kr 395,- per pers

Julekoldtbordet som beskrevet over. Inkludert varm ribbe, poteter, rødkål, tyttebær og ribbesaus
Kr 495,- per pers


Juletapas - Minimum 10 pers.

• Gravet laks og snøfriskost i tortillalefse
• Varmrøkt pepperlaks rørt i Philiadelphiaost på rugbrød
• Pestomarinert scampi
• Urtedampet laks på spidd.
• Dadler surret m. bacon
• Juleskinke med svisker og tørkede epler
• Speket skinke surret rundt ridderost og asparges
• Brie m. honningglaserte valnøtter og fiken
Urterømme, Waldorfsalat, grønn salat, kapers, syltet rødløk, Foccacia og smør
Kr 425,- per pers


Pinnekjøtt Minimum 10 pers.
Rotfruktmos, rørte tyttebær, poteter og sjy
kr 395,- per pers


Julemiddag - Minimum 10 pers.
Ribbe, julepølse, medisterkaker, rødkål, surkål, rørte tyttebær, poteter og ribbesaus
kr 255,- per pers


Julemiks - Minimum 20 pers. 
Pinnekjøtt og julemiddag med tilbehøret som er beskrevet over.
kr 325,- per pers
loader